Over ons

DEMAKELAAR
Bezorgt U meerwaarde.

Een thuis is meer dan een plek om te wonen. Het is een plek waar je je veilig, geliefd en gewaardeerd voelt. Een plek waar je kunt ontspannen en jezelf kunt zijn. 

Bij DeMakelaar begrijpen we dat een thuis vinden een belangrijke beslissing is. We zijn er om je te helpen bij het vinden van een plek waar je je thuis voelt. 

Wij zijn een lokale makelaar met een team van ervaren en bekwame professionals. Wij kennen de regio Wijchen en we weten waar u de perfecte woning kunt vinden. 

We nemen de tijd om uw wensen te begrijpen en we helpen u bij het vinden van een woning die perfect bij u past. We zijn er om u te ondersteunen bij het hele proces, van oriëntatie tot ondertekening van de koopakte. 

Onze klanten waarderen onze persoonlijke aanpak en onze expertise. 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Medewerkers van DeMakelaar in Wijchen met hun verkoopborden

Medewerkers

Irene Nieukerke

Irene Nieukerke is sinds 2008 eigenaresse van DEMAKELAAR. Irene is gecertificeerd makelaar en taxateur en is gespecialiseerd in aan- en verkoop van woningen en woning taxaties. Irene heeft een passie voor het vak en is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zij is een gedreven en betrokken makelaar die er alles aan doet om haar klanten te helpen bij het vinden van hun droomhuis.

Ben Janssen

Gecertificeerd makelaar en taxateur. Ben heeft al tientallen jaren ervaring en heeft Wijchen en omgeving als specialisme. Ben is een expert in de lokale markt en weet waar de beste woningen te vinden zijn. Hij is een betrouwbare en professionele makelaar die zijn klanten altijd goed adviseert.

Theo Jansen

Gecertificeerd makelaar en taxateur. Hij is al vele jaren actief in de woningmarkt en heeft een brede expertise. Theo is gespecialiseerd in zowel particuliere als zakelijke vastgoedtransacties. Hij is een gedreven en betrokken makelaar die er alles aan doet om zijn klanten te helpen bij het bereiken van hun doelstellingen.

Contact

DEMAKELAAR

De Gamert 2523
6605WJ Wijchen
Nederland

Telefoon: 024-3481978
Email: welkom@demakelaar.info

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Adres